logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
   
Dwarsdoorsnede tekening over de werking van een ontstoffings machine bij farmaceutische productie  

 
Copywright 2008, Idiomorf infographics  
 
   

Zoekt u illustraties als deze?
Wij hebben voor deze opdrachtgever een aantal aan technische illustraties gemaakt. Hiervan ziet u een voorbeeld over ontstoffingstechniek bij farmaceutische productie. Op deze illustratie is duidelijk te zien wat het principe cycloon technologie inhoudt. Onze illustraties en animaties maken het mogelijk om deze industriële reiniging van taletten en capsules beter te begrijpen. Onze tekeningen kunnen gebruikt worden voor zowel gedrukte media voor illustraties als digitale media voor animaties.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Omdat fouten en onvolkomenheden in de documentatie bij medische- en farmaceutische apparatuur zeer ernstige consequenties kunnen hebben, is kwaliteitsbewaking van essentieel belang.

Door het zorgvuldig ontwikkelen van begeleidend beeldmateriaal voor laboratorium apparaten met bewezen deskundigheid op het gebied van farmaceutische producten, en een jaren lange ervaring in deze materie kan Idiomorf voor deze bedrijven van doorslaggevend belang zijn. Idiomorf infographics stelt de meest toonaangevende farmaceutische bedrijven in staat hun globalisatie doelstellingen te bereiken met een grote verscheidenheid aan services op gebied van visualisatie. Zo biedt Idiomorf:

  • Het leveren aan bedrijven met een consistente kwaliteit en nauwkeurigheid van alle gedrukte en elektronische medische illustraties ten behoeve van gebruiksaanwijzingen, atlassen, naslagwerk en bijsluiters. Doel: met het gebruik van illustraties en animaties risico's te minimaliseren;
  • Illustraties voor trainingen voor productgebruikers om te zorgen dat producten op de juiste wijze worden gebruikt en onderhouden. Voor verkopers om te zorgen dat de training sneller wordt voltooid en tot betere verkoopresultaten leidt.

Idiomorf biedt de flexibiliteit van illustraties die nodig is om producten van nauwkeurige documentatie te voorzien. Om dit voor meerdere markten overal ter wereld uit te brengen zonder dat er veel vertaalwerk aan te pas komt. Bovendien vermindert Idiomorf de kosten door eenvoudige opbouw van documentatiemateriaal te bieden die daarmee weer een scala aan nieuwe mogelijkheden meebrengt voor toepassingen voor digitale media.