logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
   
Infographic over interieurontwerp camper  

 
Copywright 2008, Idiomorf infographics  
 
   

Zoekt u illustraties als deze?
Wij hebben voor een klant in de vrijetijdssector een serie interactieve interieur presentaties gemaakt. Dit is een opengewerkte tekening van een camper in perspectief. Door met de muis over de tekening te bewegen verplaatst het doorkijkvenster zich. Onze infographics en animaties maken het mogelijk om compliceerde producten beter te begrijpen. Dit bespaart u en de eindgebruiker tijd. Onze tekeningen kunnen gebruikt worden voor zowel gedrukte als digitale media.
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Doorzichttekening
Met deze opengewerkte tekening kan een prima beeld gegeven worden over hoe de indeling van een camper eruit ziet. Dat is belangrijk omdat de klant, in dit geval de toerist meestal op afstand zo'n voertuig reserveerd. Om een goed beeld tegeven over die indeling is een gedeelte van de camper weggelaten. Iets wat voor fotografie te kostbaar zou worden. Om toch een indruk te geven van de camper in zijn geheel, zijn de weggelaten delen doorzichtig getekend. Zo ik het mogelijk om de plaats van de ramen te zien ik de weggelaten delen. Op deze manier kan de vakantieganger prima op afstand een indruk krijgen van zijn vakantieonderkomen. Een prima begin voor vakantiereis of trektocht.

Onderhoud aan uw camper
Het is een kleine moeite maar met een goed resultaat. Elke jaar een controle van uw camper is aan te raden. Niet alleen vocht maar ook andere zaken kunnen invloed hebben op de levensduur van uw apparatuur of camper. Wederom goed onderhoud bespaart veel geld. Een kleine reparatie van een deuk lijkt misschien nutteloos maar die deuk kan lekkage veroorzaken op de lange termijn, de kosten voor reparatie zijn dan veel hoger. Een klein ongelukje gehad, drempel geraakt, ergens te dicht langs gereden? Soms wordt er te licht over nagedacht en laat men het maar zijn voor wat het is en doet men er niets aan. Het is toch jammer om de camper ten onder te laten gaan aan beschadigingen welke grote gevolgen kunnen hebben op den duur. Kleine investering nu, groot plezier voor nog vele jaren.