logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
Instructietekenaar voor cursus materiaal handleiding straten maken  
 

 
   
 
   

Zoekt u een instructie tekening als deze?
Deze instructie tekening hebben wij getekend voor een schriftelijke cursus straten maken. Voor opdrachtgevers als deze hebben wij een grote verscheidenheid aan lijntekeningen gemaakt. Hiervan ziet u enkele voorbeelden op deze website. Onze illustraties en animaties maken het mogelijk om lesstof beter te begrijpen met instructie tekeningen. Dit bespaart u moeite en de eindgebruiker tijd. Onze instructie tekeningen kunnen gebruikt worden voor zowel gedrukte als digitale media. Bent u geïnteresseerd in onze instructie tekeningen of zijn er vragen?
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Instructie tekeningen voor handleidng over straten maken.
Deze instructie tekening is gemaakt voor cursusmateriaal in straten maken voor educatieve uitgeverij Dubbelklik. Hierin wordt ingegaan op de handelingen die nodig zijn om een goede straat te maken.
Het is de bedoeling cursisten met deze instructie tekening kennis en vaardigheden bij te brengen om veilig en verantwoord te werken met de materialen die bij het straten maken nodig zijn.
Het cursusmateriaal is met name bedoeld voor hen die werkzaamheden uitvoeren waarbij gebruik wordt gemaakt van apparatuur zoals bijvoorbeeld een waterpas; diverse meetapparaatuur; klinkerknipper. Met instructie tekeningen in het theoretische gedeelte wordt diverse wet & regelgeving, veiligheidsvoorschriften, bediening van machinen in beeld gebracht. Zo ook controle van technische staat en keuringen van apparatuur. Het cursusmateriaal waarvoor deze instructie tekeningen gemaakt zijn is geen specifieke vooropleiding noodzakelijk.
Verder worden productgroepen in deze cursus speciaal doorgenomen. Het cursus materiaal besteedt ook aandacht aan de periodieke inspectie en kwaliteit van geleverd materiaal.

Idiomorf infographics vervaardigt ook bedrijfspresentaties voor meer commerciŽle doeleinden. Het verkopen van een product heeft in onze ogen namelijk alles te maken met instructie. Kan ik met het product datgene wat ik wil? Los ik daarmee het probleem op? Sympathie voor een onderneming en haar mensen, werkwijze en bedrijfsfilosofie win je door een eerlijk en realistisch beeld neer te zetten. Goed vormgegeven en gevisualiseerd. Dit is een proces waarbij informatie verzameld, gerubriceerd, geschreven, vormgegeven en uitgewerkt moet worden.

Arbo-wet
De Arbo-wet eist dat medewerkers die gebruikmaken van de werktuigen een opleiding hebben gevolgd. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers die de middelen dagelijks gebruiken, maar ook voor medewerkers die incidenteel van deze middelen gebruik maken.
Bij gebruik van werktuigen en gereedschappen is een belangrijk deel van de bedrijfsongevallen te wijten aan onveilig en/of onjuist gebruik. De persoonlijke veiligheid van uw werknemers staat dus op het spel! Slecht gebruik leidt bovendien tot beschadigingen, tijdverlies en ontevreden klanten, of zelfs verlies van klanten.
Het is dus niet alleen verplicht, maar ook voor de veiligheid en voor het doelmatig gebruiken van de middelen van groot belang dat de medewerkers goed zijn opgeleid.