logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
   

Interactieve instructie Animatie aansluiting CV-installatie

 

 

 

 
 
   

Interactieve instructie animatie
Deze interactieve instructie animatie laat zien hoe een CV-installatie eenvoudig aan te sluiten is op bestaande leidingen. Dit gaat met behulp van flexibele koppelingen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor dit doel. Idiomorf heeft in samenwerking met Pro-fit pipe een instructie animatie ontwikkeld die de tot standkoming van deze aansluiting stapsgewijs laat zien. De stappen in de animatie komen overeen met de technische illustraties in de handleiding. Deze handleiding wordt met het product meegeleverd.

Een instructie animatie richt zich op juist en veilig gebruik van een product. Wij ontwikkelen instructie animaties voor consumenten en professionals. De visuele instructies (technische animaties, aangevuld met instractieve elementen) zijn leidend.
Afhankelijk van product, doelgroep en documenttype, is slechts een minimale tekstuele ondersteuning nodig. De beeldtaal spreekt voor zich en verlaagt daarmee de drempel om de animatie daadwerkelijk tot het einde af te spelen. De handleiding is zo duidelijk dat telefoontjes naar druk bezette helpdesks en klantenservice uitblijven; een aanzienlijke besparing van kosten!

De nauwkeurige uitleg van handelingen bij bediening, onderhoud, installatie of het gebruik van machines is in woorden doorgaans een lang en ingewikkeld verhaal. Een instructie animatie daarentegen - al dan niet ondersteund door een gesproken toelichting, uitleg of instructie - is een perfect medium om de gebruiker snel in alle talen te informeren, te instrueren of te trainen. Zo'n animatie opent tevens wegen naar leertoepassingen en naslagwerk, zoals CBT (Computer Based Training) en E-learning op CD-Rom, DVD of via internet. Het gebruik van instructie animaties verbetert aantoonbaar de leerresultaten. 

Zoekt u technische instructie animaties als deze? Wij maken ze voor u
Onze specialiteit is uitleg geven aan uw complexe technische en chemische processen met eenvoudige illustraties en animaties. Vaak werkt dit enorm verhelderend bij installatie van technische apparaten of educatieve doeleinden als e-learning en bedrijfs cursussen. Onze tekeningen kunnen gebruikt worden voor zowel uw gedrukte als digitale media. Op deze website staan een aantal voorbeelden van illustraties en animaties over diverse technisch wetenschappelijke onderwerpen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Aansluitmogelijkheden CV toestellen
Met de instructie animatie over de hoogwaardige RVS PRO-FitPipe® leiding maakt u een professionele en snelle aansluiting van toestellen mogelijk door middel van knel of persverbinding (cv-ketels, fancoil-units, warmtepompen, Indirect gestookte heaters, stadsverwarmings-units, zonneboilers enz.) Dankzij de meegeleverde handleiding is het product eenvoudig en snel te installeren is, garandeert een optimale, veilige en vormvaste verbinding en is geschikt voor het transport van water. De leiding is maximaal te verlengen tot 2 x de minimale lengte. Zelfs zonder zwaar gereedschap, in een handomdraai het leidingwerk van iedere gangbare CV-ketel strak en professioneel vervangen? Of nieuwe leiding-aansluitingen maken op fancoil-unit, koelplafond, stadsverwarming-unit, zonneboiler of inductie-unit ? Dat kan met de unieke, tijdbesparende, makkelijk verwerkbare DRL PRO-FitPipe®: een duurzame, extensible (uittrekbare) vormvaste leiding uit geplooid hoogwaardig RVS (AISI 316L) met een solide PVC beschermmantel. Door toepassing van de hooginnovatieve DRL PROFitPipe ® vergroot u op een simpele manier uw efficiency en realiseert u tegelijkertijd een substantiële tijd- en dus kostenbesparing. Het traditionele buigwerk vereist gebruik van zwaar gereedschap en is arbeidsintensief. Dankzij de gebruiksvriendelijke DRL PROFitPipe ® behoren deze praktische hindernissen tot het verleden. Het kort op elkaar buigen van bochten en het op maat maken van leidingwerk was nog nooit zo eenvoudig. In een handomdraai kunnen de leidingen van iedere gangbaar toestel snel, eenvoudig en professioneel worden vervangen. Daarbij behoudt de DRL PRO-FitPipe® zijn vormvastheid. Met de DRL PRO-FitPipe® mogen zowel het nieuwe toestel als het gemonteerde leidingwerk beslist gezien worden.