logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
   
Infographic deelnemende gemeenten aan
De Ontdekking
 

 
   
 
   

Thematische kaart die de verhouding deelnemende Nederlandse gemeenten in 2008 en 2009 in beeld brengt voor regio Zuid-Holland.
Deze kaart is gemaakt n.a.v. een kunstproject van de opdrachtgever. Dit is een stimuleringsproject op het gebied van cultuureducatie voor het primair onderwijs. Dit project werd wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Zuid-Holland. Ook scholen voor voortgezet onderwijs doen mee met een door Kunstgebouw uitgewerkt educatieproject. Het is een breed project en de educatieve onderdelen zijn van grote waarde. Bovenstaande thema kaart is ook en onderdeel van kartografie en laat de gemeentegrenzen van deelnemende gemeenten zien die aan het project deelnemen en deel gaan nemen.

Zoekt u illustraties als deze?
Wij hebben voor deze opdrachtgever een groot aantal statischische gegevens in overzichts kaarten verwerkt. Hiervan ziet u enkele voorbeelden op deze website. Onze illustraties en animaties maken het mogelijk om compliceerde processen beter te begrijpen. Dit bespaart u geld en de eindgebruiker tijd. Onze tekeningen kunnen gebruikt worden voor zowel gedrukte als digitale media.
Neem contact met ons op voor een afspraak.