logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    
   
Gebruiksaanwijzing voor het leggen van knopen  

 
Copyright 2008, Idiomorf infographics  
 
   

Zoekt u illustraties voor gebruiksaanwijzing als deze ?
Deze outline tekening is gebruikt voor een gebruiksaanwijzing over schriftelijke cursus knopen leggen. Wij hebben voor klanten als deze een grote verscheidenheid aan lijntekeningen gemaakt. Hiervan ziet u enkele voorbeelden op deze website. Onze illustraties en animaties maken het mogelijk om lesstof beter te begrijpen. Dit bespaart u moeite en de eindgebruiker tijd. Onze tekeningen kunnen gebruikt worden voor gedrukte gebruiksaanwijzingen zowel als digitale media. Bent u geïnteresseerd in onze tekeningen of zijn er vragen?
Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

De Outline tekeningen geeft instructie hoe een bepaalde knoop gemaakt wordt
Deze pagina toont een reeks instructie tekeningen die wordt gebruikt voor een gebruiksaanwijzing hoe je knopen moet maken. Er is een grote verscheidenheid van knopen en elke knoop heeft specifieke eigenschappen en geschiktheid voor een scala van taken die in de tekening tot uiting komt. Tekeningen als deze helpen de gebruiker snel en doeltreffend te begrijpen hoe verscheidene knopen te leggen. Sommige knopen zijn goed aangepast en hechten aan bijzondere objecten, zoals een touw, klem, ring, of het spel. Andere knopen zijn gemaakt te binden of samentrekken rond een object. Decoratieve knopen zijn meestal gemaakt om producten aantrekkelijk te tonen. Het kiezen van de juiste knoop voor de baan bij de hand is een van de meest fundamentele aspecten van goed gebruik van knopen.

Wilt u tekeningen voor gebruiksaanwijzing?
We hebben klanten geholpen in een breed scala van disciplines door het ontwerpen van specifieke tekeningen om complexe informatie op eenvoudige wijze op de gebruiker over te brengen. Op deze website zijn een aantal voorbeelden te zien van handleidingen; gebruikaanwijzingen en instuctiekaarten en instructie animaties.
instructie Ilustraties en instructie animaties voor gebruiksaanwijzingen zijn in staat om ingewikkelde handelingen te uit te leggen en de eindgebruiker tijd te besparen. Gebruiksaanwijzingen kunnen worden gebruikt als bijsluiter bij uw product, zowel op gedrukte documenten als op websites.

Leren met animaties
We hebben een groot aantal illustraties en animaties getekend over het leren knopen. Sommige mensen hebben moeite met het lezen hoe een bepaalde knoop te leggen. Tekeningen in gebruiksaanwijzingen helpen het leggen van een knoop. Om te kijken naar een tekening of animatie en bind de geïllustreerde knoop bezitten, voor anderen de eerste fasen van het leren het best kunnen worden bereikt door vertoond knoop koppelverkoop methoden door een persoon die al weet ze. Knot koppelverkoop vaardigheden worden vaak overgebracht door zeilers, scouts, klimmers, speleologen, boomchirurgen, redding professionals, vissers en chirurgen. Na het beheersen van een aantal fundamentele knopen zijn de schema's en animaties gemakkelijker te interpreteren en te gebruiken om het leerproces voort te zetten.

.