logo idiomorf  
Bekijk de tekeningen op deze website en zie de kracht van de eenvoud
vorige afbeelding terug naar overzicht volgende afbeelding    

Bedrijfspresentatie met interactieve animatie over
werkzaamheden farmaceutisch bedrijf Health Base

Geen animatie te zien? Klik hier voor Apple; Ipad; Iphone en Android gebruikers

 
   

Bediening Animatie:
Klik op start voor het intro. Klik daarna op de afbeeldingen "Huisarts"; "Apotheek"; "Blauwe auto"; "Huis" of op "Stop" om de animatie te beëindigen.

product- en bedrijfspresentaties
Idiomorf vervaardigt product- en bedrijfspresentaties voor meer commerciŽle doeleinden waarvan hier een voorbeeld op deze pagina. Om een product goed te verkopen is het belangrijk dat de kopen op de hoogte is van de mogelijkheden van dat product. Dankzij jaren lange ervaring heeft Idiomorf hierin een specialisme opgebouwd met betrekking tot functionaliteit. Pas als kopende partij de werking en de toepassing van het product begrijpt, kan hij voor zichzelf een beslissende keuze nemen. Stel hierbij de vragen: Kan ik met het product datgene wat ik wil? Los ik daarmee het probleem op? Slaagt u erin derze vragen positief te antwoorden, dan heeft u er een klant bij. Sympathie voor een onderneming en haar mensen, werkwijze en bedrijfsfilosofie win je door een eerlijk en realistisch beeld neer te zetten. Goed vormgegeven en gevisualiseerd is een proces waarbij informatie verzameld, gerubriceerd, geschreven, vormgegeven en uitgewerkt moet worden. Bovenstaande bedrijfsanimatie is geschikt voor presentatie op groot formaat. Het kan dus zijn dat sommige grafische details van deze bedrijfsfilm met deze weergave klein worden weergegeven.

Bedrijfspresentaties met animaties
Als ondernemer wilt u dat uw bedrijf bekend is en dat uw product of dienst op een doeltreffende en functionele manier over komt op de toekomstige klant. Een professionele bedrijfsanimatie kan een klant of potentiële klant of opdrachtgever onder de indruk maken van de kwaliteiten van uw onderneming, product of dienst. Bij de ontwikkeling van zo'n bedrijfspresentatie met animatie is duidelijkheid, kwaliteit, creativiteit en innovatie ons uitgangspunt. Idiomorf Infographics verzorgt daardoor sinds jaren op maat gemaakte bedrijfspresentatie met behulp van animaties die leuk zijn, professioneel zijn vormgegeven en welke de doelgroep van de film aanspreken.

Voordelen:

  • Uw anderstalige gasten zullen de bedrijfspresentatie goed kunnen volgen.
  • Onderzoek naar informatieoverdracht tijdens presentaties heeft aangetoond dat beeldgebruik de aandacht van de gebruiker beter vast houdt.
  • De interactiviteit van de animatie zorgt ervoor dat de animatie goed bij het spreektempo aansluit
  • De gestructureerde opbouw van de presentatie zorgt dat u geen belangrijke details over uw bedrijf vergeet.
  • Bedrijfspresentaties met bewegende beelden leveren tijdspesparing op door de kracht van de beeldende informatieoverdracht

Interactiviteit
Animatie en interactiviteit maken de bedrijfspresentatie dynamisch en extra makkelijk in gebruik door gebruik van knoppen waarmee u de volgorde van de scènes kunt afstemmen. Bovendien door de onderwerpen stapsgewijs te animeren is er minder tekstuele uitleg nodig: je ziet namenlijk wat er gebeurt. Door interactieve grafische elementen toe te voegen zoals start/stop knoppen kan de presentator zelf kiezen over welke onderwerpen deze meer informatie wil hebben. Door de veelzijdigheid met interactief beeld en onze ervaring met bedrijfspresentaties is het niet moeilijk om van elke bedrijfspresentatie een succes te maken

Over de toepassingen van onze animaties zijn vele mogelijkheden en talloze voorbeelden te geven. Als u geïnteresseerd bent in een bedrijfspresentatie voor op uw website of tijdens de open dag van uw bedrijf, neem dan kunt u gerust contact met ons op. Ook als u vragen hebt over deze talloze mogelijkheden met deze interactief animaties in het algemeen.